Vem erbjuder grön el ?

Många av de beslut du tar påverkar vår miljö. Vi på http://www.elpris.biz hjälper dig att bli mer miljömedveten. Idag finns det en mängd leverantörer som erbjuder grön el. Gå en på vår hemsida och dra nytta av vår kostnadsfria nättjänst så hjälper vi dig att snabbt och enkelt hitta det mest miljövänliga elavtalet.

All energiproduktion inverkar på miljön, men vissa alternativ är bättre än andra. Tack vare Elpris.biz är det enkelt att byta till ett mer miljövänligt avtal.

Men det är inte endast genom att välja grön el som du kan göra en insats. Vi behöver alla ta oss en funderare på hur vi konsumerar energi i vår vardag. I det moderna samhället slösar vi ofta med elen utan att tänka på det. En mer eftertänksam hållning behöver inte innebära några genomgripande förändringar. Genom enkla insatser kan du radikalt reducera din förbrukning. Läs mer på Elpris.biz.

Ett exempel är att fylla maskinen när du sätter på en tvätt. Många nyare maskiner har dessutom ett sparprogram som du kan välja när kläderna endast är lätt smutsiga. Du bör dessutom tvätta på så låg temperatur som möjligt. Oftast räcker det gott att tvätta i 40 grader. Betänk att 40 istället för 60 grader innebär en nära halvering i förbrukad el.

Genom små justeringar kan du både spara in mycket pengar och samtidigt göra en insats för miljön. Vi på Elpris.biz vill hjälpa dig bli en smartare och mer ansvarsfull elkonsument. Tillsammans kan vi göra stor skillnad! Surfa in på vår hemsida idag. : http://www.elpris.biz/energiförbrukning/

Comments are closed.