Var noggrann när du väljer bilförsäkring

Var noggrann när du väljer bilförsäkring. Villkor och kostnad varierar en hel del från försäkringsbolag till försäkringsbolag. Nu är det lätt att jämföra deras erbjudanden. Via den nätbaserade tjänsten  billigaste-bilforsakringen.se kan du med några enkla knapptryckningar jämföra olika avtal och välja det som passar dig bäst. Besök oss idag! Tjänsten är 100 procent kostnadsfri och lätt att använda. Det behöver inte ta mer än 30 sekunder.

Varför betala mer än vad du behöver? På www.billigaste-bilforsakringen.se kan du jämföra fordonsförsäkringar hos nio ledande aktörer på försäkringsmarknaden. Aktsam är ett företag som är värt att titta närmare på. Varumärket Aksam ägs av Trygg-Hansa och ingår i den internationella koncernen RSA. Oavsett om du väljer trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring får du alltid ett bra pris hos Aktsam.

Aktsam erbjuder väldigt låga självrisker och speciellt förmånliga priser för aksamma förare. De erbjuder dessutom ett flertal intressanta tilläggsförsäkringar. Aktsams X-Traförsäkring inbegriper hyrbils- och avbrottsförsäkring samt ersättning vid kollision med djur och skadegörelse. Med en så kallad Assistansförsäkring slipper du självrisken vid bärgning och får dessutom en hyrbil om din bil visar sig vara obrukbar.

Vanligen löper din försäkring på ett år. Under den tiden kan mycket hända. Priser och villkor ändras ständigt i försäkringsbranschen och det gäller att hålla sig uppdaterad. På www.billigaste-bilforsakringen.se kan du alltid jämföra olika villkor och beräkna dina kostnader. På så sätt slipper du obehagliga överraskningar.

Om du har frågor kring www.billigaste-bilforsakringen.se eller vill ha hjälp med att använda tjänsten, tveka då inte att höra av dig. Klicka på ”Ring mig!” (som du hittar uppe till höger på sidan).

Comments are closed.