Var i världen drömmer du om att resa

Frågan ställdes i en amerikansk undersökning för inte så länge sedan. Och frågan fick många svar. Vissa visste exakt och koncist var det ville resa; Italien, Frankrike, Nya Zeeland. Medan andra gärna berättade varför. Som kvinnan som svarade: “Jag skulle älska att åka till Irland eller Skottland. Jag har hört så många historier om min familj och det “gamla landet”. Jag skulle älska att faktiskt få se det.”

Eller det ännu längre svaret: “Den ultimata platsen att besöka för mig skulle vara någon av öarna i Franska Polynesien. Kanske Bora-Bora skulle vara ett trevligt ställe som turist. Det skulle inte spela så stor roll vart på Franska Polynesien, bara där fanns vatten. Jag skulle njuta av den rika kulturen och de vackra platserna som stället har att erbjuda! Och kanske jag skulle få nytta av alla fransklektioner i skolan…”
Varför vi drömmer om en speciell plats, och hur gärna vi vill dit, växlar väldigt mycket mellan människor – men det verkar som om de flesta har en sådan plats. Ofta ligger den långt bort och mycket ofta är den höljd i ett romantiskt och färgstarkt skimmer. Om du går och bär på en sådan dröm och gärna vill förverkliga den, så handlar det oftast bara om målmedvetenhet. Spara och res. Och du kan ju välja billigare alternativ, som att köpa dina väskor på ett billigare ställe – men med samma kvalité. Du kan fynda ditt bagage på http://www.resväskor.eu Gå in och gör din dröm möjlig.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.