Vanliga Travel Krämpor

Att resa är oftast en ren njutning. Men det finns problem också. Vet hur du åtgärdar dem, så fortsätter resan vara en njutning.
Åksjuka. Detta är ett obehagligt problem för många resenärer. När du åker bil, försök att sitta i framsätet och, om du kan, undvik att läsa eftersom det bara förvärrar känslan. När du flyger borde du försöka att sitta nära planets vinge, eller på den sida där du är van att sitta på när du kör. Öronproppar kan också hjälpa.
Allergier: Människor som lider av allergier bör vidta samma försiktighetsåtgärder på semester som de gör hemma. Ta de mediciner som används på en regelbunden basis. Det är också en bra idé att ta med en antihistamin vid oavsiktlig exponering för ett ämne som utlöser en allergisk reaktion.
Diarré: När du är osäker bör du undvika värmebehandlat kött, råa frukter och grönsaker och opastöriserad mjölkprodukter, och drick bara vatten på flaska eller vatten som har kokats i minst 20 minuter. Om du börjar känna dig sjuk eller får feber, vila och dricka te eller renat vatten. De flesta fall av turistdiarré rensas upp inom några dagar.
Kanske är det så att du vill veta vart man ska gå på nätet för att läsa mer om resor. En sida
som innehåller mycket matnyttig och intressant information om precis detta är www.flyginfo.se. Och här kanske du hittar något nytt som du inte kände till tidigare. Klicka på länken till www.flyginfo.se nu och få svar.

This entry was posted in Resor.

Comments are closed.