Tur i spel och betting

Med tanke på att spelare är bland de mest skrockfyllde människor som finns – och att spel handlar om nummer och pengar – så är det inte så konstigt att en vanlig variant av skrock handlar om turnummer.
I de fall där man inte kan förutse utgången – utan är utelämnad till slumpen – föreställer man sig att man har en övernaturlig förmåga och står i kontakt med vinsten via ett särskilt turnummer.
Det kan handla om roulette, tärningar eller till och med hästar (även om det är ett spel där man kan förutse utgången om man jobbar hårt med att analysera och skaffa sig information).
Men vad som gör ett turnummer finns det ingen regel för. Det är ett nummer som råkar kännas bra. Ens födelsedag, bröllopsdag, rumsnumret under den lyckade semestern. Helt enkelt ett nummer som känns fyllt av något överjordiskt.
Själv känns 21 bra, då både jag, min mamma och min pappa fyller år detta datum – i olika månader på året. Dessutom är 21 det man strävar efter att få i Black Jack. Så nog borde 21 vara mitt turnummer – enligt den logik som spelare går efter när de anser att ett nummer kan förbättra deras odds.
Men om det fungerar så måste man nog tro på det för att det ska gå – för själv har jag aldrig lyckats finna något utöver det vanliga.
Vill du i stället ha riktig information om hur man förbättrar sina odds, gå då in på http://www.vadslagningar.se.

Comments are closed.