Tröttnat på att betala höga försäkringspremier

Har du tröttnat på att betala höga försäkringspremier? Täckte inte försäkringen det du trodde att den täckte? Kanske är det dags att du ser dig om efter ett nytt försäkringsbolag? Surfa in på http://www.bilforsakringsguiden.se så hjälper vi dig att hitta ett bättre alternativ. Här kan helt utan kostnad jämföra erbjudaden från nio ledande försäkringsbolag. Tjänsten är användarvänlig och tar inte mer än 30 sekunder att använda!

Enligt lag måste alla motordrivna fordon som inte är avställda vara försäkrade. Den lägsta graden av skydd är trafikförsäkring. Med denna utgår ersättning för personskador samt skador på den icke vållande partens fordon och egendom. Om du har en gammal skruttbil räcker det förmodligen. I annat fall kan du bygga på med en halvförsäkring eller helförsäkring. Helförsäkringen täcker allt som halvförsäkring täcker plus skydd vid vagnskada. Notera dock att när du köper ny bil ingår vanligen vagnskadeskydd under tre år. Således kan du nöja dig med halvförsäkring under den tiden. På www.bilforsakringsguiden.se har vi samlat en mängd praktisk information om olika försäkringstyper.

Tack vare www.bilforsakringsguiden.se kan du enkelt och snabbt se över dina alternativ och välja det som passar dig bäst. Priset är givetvis alltid viktigt att beakta, men det kan inte nog understrykas hur viktigt det för dig som försäkringstagare att sätta dig in vad som faktiskt omfattas av din försäkring. Annars kan det bli dyrt den dagen olyckan är framme.

Kontakta gärna oss på  www.bilforsakringsguiden.se om du har frågor om oss eller om hur du ska använda vår tjänst. På startsidan finns ett kontaktformulär som du får fram genom att klicka på ”Ring mig!”.

Comments are closed.