Traditionella sällskapsspel som bingo

Spelindustrins expansion omfattar allt från avancerade strategi- och sportspel till traditionella sällskapsspel som bingo. Sedan 1950-talet, när bingon på allvar tog fart i Sverige, har spelet hela tiden formats av ny teknik. Först spelades bingo framför allt i lokala idrottsklubbars regi. Under sena 1980-talet och 1990-talet slog TV-bingon igenom på allvar. Som mest hade Bingolotto med Leif ”Loket” Olsson över 3,1 miljoner tittare. Numera är det internet som gäller. Läs mer om nätbingo på http://www.bingononstop.se.

Numera finns det ett stort antal sajter som erbjuder bingo i en mängd olika varianter. För att vara säker på att hitta ett seriöst spelombud ska du först besöka www.bingononstop.se. Här hittar du allt du behöver veta om nätbingo. En av de nyare sajterna är Betsson Bingo, som öppnade portarna i mars 2007. Företaget har utvecklat en egen mjukvara. Den är enkel att ladda ner och installera. Just nu erbjuder Betsson Bingo en välkomstbonus på 300 kronor. Förutom de sedvanliga bingovinsterna finns det dessutom en mängd jackpottar och extrapriser att tävla om på sajten.

På Betsson Bingo får du 500 kronor första gången du sätter in pengar på ditt spelkonto. Innan du kan ta ut måste bonusen omsättas 5 gånger. Förutom klassisk bingo erbjuder Betsson ett flertal kul varianter, exempelvis Solstrålen (som spelas tidigt på morgonen), Espresso (som går lite snabbare), Lunchen, Pralinen (som innebär att man försöker fylla ett visst mönster) och Happy Hour (som har en jackpott på 1000 kronor). Om du vill veta mer om Betsson Bingo och de spel sajten erbjuder, surfa då in på www.bingononstop.se.

Comments are closed.