teckna ny bilförsäkring

Du som står i begrepp att teckna ny bilförsäkring har mycket att fundera över. På Bilforsakrarna.se kan du effektivt och utan kostnad få en snabb överblick över dina alternativ.

Vill du veta vilket försäkringsbolag som erbjuder de bästa villkoren? Besök oss idag på Bilforsakrare.se och använd vår söktjänst. Det tar inte mer än 30 sekunder och du kan tjäna tusenlappar!

Trygg Hansa är ett företag med lång erfarenhet i försäkringsbranschen och ett bra val för dig som söker ett prisvärt och pålitligt alternativ. De erbjuder tre huvudtyper av försäkringar: den obligatoriska trafikförsäkringen samt hel- och halvförsäkring.

I Trygg Hansas halvförsäkring ingår skydd vid brand, glasruteskador, stöld, maskinfel samt vid en eventuell rättslig tvist. Företaget erbjuder även specialförsäkringar för Honda- och Peugotägare samt tio behandlingar hos terapeut/psykolog i fall av psykisk ohälsa orsakad av trafikskada.

Besök oss på Bilforsakrare.se eller kontakta Trygg Hansa på telefonnummer 0771-111 600 för att lära dig mer om deras förmånliga erbjudanden. Om du har frågor om specifika skador, ring då och prata med företagets hjälpsamma medarbetare på 0771-111 500. Telefontiden är vardagar mellan 08:00 och 17:00. Du kan även boka in ett hembesök från någon av Trygg Hansas erfarna rådgivare. Tillsammans kan ni i lugn och ro gå igenom dina försäkringsbehov.

Om du vill hitta den bästa bilförsäkringen för dig ska du surfa in på Bilforsakrare.se. Vi hjälper dig, helt utan kostnad, att navigera bland alla de valmöjligheter som den svenska försäkringsmarknaden idag erbjuder. Besök vår hemsida idag! Du kommer inte att ångra dig.

Comments are closed.