Sveriges största jämförelsetjänst

Sveriges största jämförelsetjänst

Du som är företagare och har anslutit dig till Servicefinder för att kunna nå ut till fler kunder, och du som är kund och vill få kontakt med ett tjänsteföretag för att hjälpa dig med dina projekt, kan tjäna på att veta hur ServiceFinders kvalitetskontroll och jämförelsemetoder fungerar. Om detta kan du läsa vidare här.

Kvalitetssäkring av samarbetspartners

ServiceFinder använder ledorden enkelt, snabbt och tryggt som en kort beskrivning av den service de erbjuder. Alla företag som är anslutna till tjänsteförmedlaren får gå igenom dagliga kontroller för att garantera att det handlar om trygga, seriösa företag som kommer att ta kundens behov på allvar och leverera utmärkta resultat. ServiceFinder samarbetar med allabolag.se för att kontrollera om de anslutna företagen innehar F-skattesedel och inte är i konkurs. De företag som ej godkänns på dessa punkter elimineras omedelbart, och deras kontakt med konsumenterna nollställs.

Så jämför konsumenten olika företag

ServiceFinder lovar sina användare att de kommer att få upp till fem erbjudanden från olika företag. Detta faktum leder ofta till frågan: Hur kan jag bäst jämföra de olika företagen? Här kan du som är kund läsa om svaret, och du som är företagsledare få reda på vad du måste göra för att öka din aktivitet.
När konsumenten fått svar på sin ansökan, kan hen logga in på sin hemsida och under fliken Alla förfrågningar hitta knappen Jämför företag. Genom att klicka på denna förs hen vidare till en lista på alla företag som visat intresse för ansökningen. Där går det att läsa lite om varje företag samt läsa vad andra kunder erfarit när de förhandlat med dem.

Du som företagare bör alltid sträva efter att ge ett gott intryck, göra ett utmärkt jobb och få glada och nöjda kunder. Detta kommer att öka dina möjligheter att få positiva omdömen skrivna om din verksamhet och därmed vinna förtroendet hos fler kunder.

Comments are closed.