Som ett plastiskt förlåt

Som ett plastiskt förlåt
Jocelyn Wildenstein är ett av de tragiska exempel då plastikoperationer gått fel. Sedan slutet av 1970-talet har hon spenderat nästan 4 miljoner dollar på operationer. En gång i tiden var hon vacker och hade allt det som kvinnor på den tiden drömde om. Hon var en välhållen tvåbarnsmamma och gift med en extremt rik konsthandlare. Och så var det fram tills hon blev påkommen med att bedra honom med en 21-årig rysk modell. Mannen ville skiljas men Jocelyn Wildenstein ville försöka hålla honom kvar – genom att bli vackrare. Och detta skulle hon göra genom operationer. Detta fungerade inte. Mannen lämnade henne ändå och skönhetsoperationerna blev ett missbruk av sällan skådat slag.
Idag är hon känd i skvallerpressen under namnet “The Bride of Wildenstein” – en referens till “The Bride of Frankenstein”. Det var länge sedan hennes operationer uppfyllde sitt syfte – numer gör de henne bara mer och mer grotesk.
En ansvarsfull kirurg hade vägrat behandla henne för länge sedan. Men med tillräckligt mycket pengar inblandade kan vem som helst få vad den personen tror sig vilja ha. Och det finns alltid någon som är beredd att ta emot de där pengarna och göra det. Se bara på ett annat exempel – Michael Jackson.
Om du ska kunna lita på att din kirurg göra bästa tänkbara jobb med dig, ska du också känna dig trygg med att denne säger nej när du vilka kliva över gränsen.
Hitta ansvarsfulla och kompetenta kirurger, och läs mer på plastikkirurgi fakta.se

Comments are closed.