Märkliga händelser vid giftermål

Inte alla bröllop har varit lugna och sansade svenssontillställningar. Historien är full av märkliga historier att berätta.
Exempel kan berättas om best mannen Albert Muldoon som 1920 råkade gifta sig av misstag. Han råkade gå upp mot altaret på fel sida av bruden. Lite osäker på sin roll som best man så svarade han snällt på de frågor prästen riktade åt honom. Först när han ombads att underteckna bröllopsbeviset – i egenskap som brudgum – insåg han att något gått fel. Bröllopet fick göras om.
Sedan kan berättas om den gamla kärleken som aldrig rostar när Temulji Nairman och Lady Nairman firade 86 årig bröllopsdag. De har givetvis världsrekord i längsta äktenskap. De gifte sig när de var  5 år gamla.
Inte helt vad vi är vana vid här i Sverige. Inte heller att man gifter sig med fler än en respektive. Detta är dock inte normen i de flesta länder i världen. Men en del vill gärna. En man var olagligt gift med 104 kvinnor samtidigt i 15 olika länder. Äktenskapen ingick han mellan 1949 och 1981. Han greps till slut och dömdes1983 till 34 års fängelse.
Ett annat noterbart rekord är det som  en malaysisk man innehar. Han har varit best man på över 1000 bröllop.
Två andra rekord är bäst betalda bröllopssångare. Elton John fick en gång 2 miljoner pund för att sjunga på ett bröllop.
Vill du läsa om lite mer sansade tips och råd som du har användning för på ditt bröllop. Besök www.brollopsassistenten.se.

Comments are closed.