låna via lånemäklare

Någon gång drabbas vi alla av någon oförutsedd utgift. Kanske går gräsklipparen sönder, kanske råkar du ut för ett vattenläckage och upptäcker att försäkringen inte täcker hela saneringskostnaden. Besök då oss på Alfabanken.se. Denna oberoende nättjänst gör det möjligt för dig att teckna bästa möjliga lån.

Du kan även kontakta oss per telefon om du vill ha personlig rådgivning eller hjälp med att ansöka om nytt lån. Vår kundtjänst är öppen dygnet runt. Ring 0770-455 903 och prata med våra erfarna medarbetare.

Via vår tjänst är det enkelt att ansöka om banklån. Allt du behöver göra är att fylla i webformuläret som du hittar på Alfabanken.se. Vi behandlar din ansökan och jämför därefter 17 olika bankers erbjudanden för att hitta de mest fördelaktiga villkoren för dig och din familj.

Hos Alfabanken.se kan du bland annat ansöka om lån för att köpa ny bil. Villkoren skiljer sig något från kreditgivare till kreditgivare. Hos Ikanobanken måste låntagaren vara minst 20 år och tjäna minst 125 000 kronor per år. SEB har något striktare bestämmelser. Där måste du ha fyllt 22 år och tjäna minst 150 000 kronor per år. I bägge fallen ligger minimilånet på 40 000 kronor. Även om du låter billånet löpa på ett visst antal år har du alltid möjligheten att betala av det i förtid.

Billån är ett så kallat blancolån. Det innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för lånet. Läs mer om billån och blancolån på Alfabanken.se eller ring oss direkt på 0770-455 903 om du fortfarande har frågor.

Comments are closed.