Låna pengar online

Dags att ansöka om ett billigt lån? Oavsett om det handlar om bilköp, en resa eller en ny bostad så kan du använda dig av Bankbolagets kostnadsfria tjänst.
Bankbolaget är en aktör på lånemarknaden som agerar ombud får lån. När du fyllt in din ansökan hos Bankbolaget så kommer du att få det bästa erbjudandet från 17 olika banker.
Genom att använda dig av Bankbolagets tjänst så sparar du både tid och pengar. Om din lånenasökan blir beviljad så kan du också själv välja återbetalningtiden, på 1 upp till 12 år. Via Bankbolaget kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

När det gäller privatlån så börjar ränta på 4,25%, i fallet med bolån 3,18% och billån 4,55%. I samband med att du tecknar ett lån via Bankbolaget så kan du skaffa dig ett tryggt låneskydd.
Glöm dock inte att det finns visa grundläggande villkor som du måste uppfylla för att låneansökan ska kunna beviljas. Bland annat måste du ha fyllt 18 år samt ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor.
Ett tips för dig som vill öka dina chanser till att få lånet beviljat är att skaffa sig en medsökande. Det kan också vara bra att känna till att en sedvanlig kreditprövning genomförs vid samtliga ansökningar av lån av pengar.
Gå in på Bankbolagets webbplats redan idag. Ju fortare du fyller i din låneansökan, desto snabbare kan du också byta bilen (billån) , åka på den där drömresan eller flytta in i den nya bostaden.

Comments are closed.