Låna Pengar i Uganda

Stödet man behöver när allt vänds upp och ner
Ibland kan hela tillvaron rasa när tragedin drabbar. Ena dagen går vardagen på som den brukar, nästa är allt kaos och du vet inte hur du ska kunna fortsätta en enda dag till.
I Rubaga Road i Uganda lever 38 åriga Annet. 2009 kastades hennes tillvara in fullständigt kaos när hennes man mördades. Hon lämnas kvar med sex barn att försörja. Denna situation skulle vara förfärlig i Sverige, men för en kvinna i Uganda är det katastrofalt. Annet hade den fördelen att hon sedan många år har en egen inkomst som hon haft för att komplettera mannens med. Men sedan 2009 har hon kämpat för att få den att räcka till försörjningen av hela familjen. Henne verksamhet är att driva en liten restaurang. Hennes stora problem är bristen på kapital som bromsar tillväxten av sitt företag – och hon kommer aldrig i läget där tillvaron stabiliseras.
Hennes dröm är att se sina barn framgångsrikt avsluta sin skolgång och få bra jobb.
Just nu söker hon ett banklån från Kiva, som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet. Med lånets hjälp får hon det stöd hon behöver för att få rättsida på tillvaron, investera i sin restaurang och göra större vinster.
Ibland är det just ett ekonomiskt lån som kan få rättsida på saker och ting. Är du i en liknande situation som Annett klan du vänd dig till norrbanken.se. eller läs mer på  http://www.norrbanken.se/billån/

Comments are closed.