I CrossPrint AG:s e-butik hittar du de flesta förbrukningsvarorna

I CrossPrint AG:s e-butik hittar du de flesta förbrukningsvarorna för skrivare, kopiatorer och faxar. I vårt sortiment, som totalt omfattar runt 7500 artiklar, har vi bläck och toner för bläckstråle- och laserskrivare från över 30 tillverkare. För båda dess produktgrupper har vi såväl originalprodukter som kompatibla produkter. Vi har även ett brett utbud av skrivarhuvuden, trummor och fotokonduktorer. Gå in på vår hemsida, www.crossprint.at, och se efter själv.

Hos CrossPrint är det enkelt att hitta. Använd vår söktjänst eller–om du är intresserad av en viss leverantörs produkter—klicka på företagslogotypen. Du kan söka på både artikelnummer och skrivarmodell. Klicka ”sök” så listar vi vårt utbud.

I det fall du inte hittar en speciell vara kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi utökar kontinuerligt vårt lager och anpassar oss den snabba tekniska utvecklingen. Under kontorstid vardagar finns vi tillgängliga på telefonnummer +41 41 630 49 39. Om du föredrar email så är adressen info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at. Ange kundnummer och skrivarmodell, så kan vi hjälpa dig snabbare.

I CrossPrints sortiment hittar du en mängd miljövänliga alternativ. Genom att köpa mer effektiva patroner kan du spara mycket pengar.

I vår e-butik, www.crossprint.at, väljer du den betalningsmetod som passar dig bäst. CrossPrint stöder i nuläget köp mot faktura, med kreditkort samt via betaltjänsterna Paypal och Payolution. Vi står för säker e-handel och har som tecken på detta erhållit märkningen ”Trusted Shops Guarantee”. När du handlar hos CrossPrint slipper du obehagliga överraskningar. Vi håller hårt på den personliga integriteten och på vår hemsida kan du läsa mer om hur vi hanterar kunduppgifter.

Brother
Canon
Epson

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.