Fyra enkla livsmedel som kan kokas i en kaffebryggare.

För några år sedan fick jag ett stipendium på ett studentutbytesprogram och jag var tvungen att bo borta från min familj, på egen hand. Jag hade aldrig levt ensam innan så ett av problemen jag stod inför var matlagning. Att fixa något ätbart på kort tid. Tack och lov hade jag tagit min kaffebryggare med mig, och en av mina vänner gav mig idén att använda den för att förbereda snabbmat. Jag tog hennes förslag på allvar och det hjälpte mig mycket under hela min studietid. Här är en lista över livsmedel som lätt kan tillagas i en kaffebryggare:

1. Nudlar: En kaffebryggare är den perfekta maskinen för att göra nudlar. Lägg bara vatten och nudlar i kaffebryggaren och njut fullt ut av kokta nudlar inom ett par minuter.

2. Ris: Sätt 1/2 kopp ris per person i kaffe bryggaren. Fyll på med rätt mängd vatten och låt kaffebryggaren för att göra arbetet i 5 till 10 minuter tills riset är genomkokt.

3. Kokt ägg: Lägg 2 ägg i kaffebryggaren. Lägg i lite vatten och låt maskinen gå några minuter.

4. Citron peppar kyckling: Lägg tunt skivat kycklingbröst i kaffebryggaren. Täck en fjärdedel av kycklingen med vatten.. Tillsätt citronpeppar. Koka kycklingen i 15 min på varje sida. Ta ut kycklingen och tillsätt mjölk och smör i den återstående vätskan och värm tills det tjocknar så har du en god sås.

För att köpa den senaste kaffebryggaren besök http://www.kaffebryggare.info och läs mer  om hur du kan köpa en kaffebryggare till jobbet

Comments are closed.