Chanel på alla de sätt

Chanel är känd för sitt klassiska skrädderi och sintidlös design. Men det handlar inte bara om kläder utan även om glasögon och solglasögon. Chanel rör sig överallt där mode och design finns.
Chanel är ett franskt privatägt företag som ägs av Alain Wertheimer och Gerard Wertheimer – barnbarn till Pierre Wertheimer. Chanel är ett high fashion märke som specialiserat sig på haute couture och ready-to-wear kläder, lyxvaror och modeaccessoarer.
Som ett av de mest inflytelserika – och av Paris avgudade – modehus, är Chanel outtömlig på stil och smak. Gabrielle Chanel – grundaren av märket, också kallad Coco – hjälpte till att befria kvinnor från krusiduller och volanger. Hon gav sina kläder den “värdighet” som hon såg i herrkläder. Attribut som pärlor, tvåfärgat, tweed, kedjor och quiltning är välkända från Chanel, därför är de också sinnrikt inarbetade i Chanels handsydda solglasögonkollektioner. Den är smakfullt utarbetad i ledning av Karl Lagerfeld som är starkt knuten till Chanel. Coco Chanel skapade begreppet “den lilla svarta” – det svarta plagget som fungerar till det mesta. Filosofin har förts vidare till solglasögonen, som givetvis går helt i svart.
Tror du att solglasögon från Chanel  kan vara något för dig, så kanske du blir sugen på att genast köpa ett par. Men var? Och till vilket pris? Vill du köpa lyxiga solglasögon till ett rimligt pris, då ska du bege dig till www.solglasogonmode.se. På denna sida hittar du också solglasögon från otal andra märken i flera olika modeller. Alla till bra priser.

Comments are closed.