Billig el på nätet

Många är missnöjda med sin nuvarande elleverantör. Kanske letar du efter ett mer miljövänligt alternativ, kanske känner du att du betalar för mycket. Gå in på Billig-el.org så hjälper vi dig hitta ett bättre avtal. Ett stort antal nöjda elkunder har redan dragit nytta av vår kostnadsfria nättjänst.

Du som funderar på att byta elbolag bör först läsa igenom ditt nuvarande kontrakt. Här kan du kontrollera hur lång tid avtalet löper. Tänk på att avtalet förlängs per automatik om du inte väljer att antingen bryta det eller omförhandla. I vissa fall tvingades du betala en straffavgift om du avslutar avtalet i förtid. I så fall kan det löna sig att avvakta tills kontraktstidens slut.

Innan du väljer ett nytt elbolag är det viktigt att du funderar över vad som är viktigt för dig. Är det endast priset som ligger till grund för ditt val? Eller finns det ytterligare kriterier som spelar in? Kanske är du även intresserad av att elen som levereras till ditt hushåll är miljömärkt? Läs mer om miljövänliga energikällor på Billig-el.org.

Det finns idag över 130 bolag etablerade på den svenska elmarknaden. Antalet olika avtal är långt större—i nuläget nära 1900. På Billig-el.org får du hjälp att hitta det bästa alternativet för dig och din familj. Vi erbjuder en kostnadsfri söktjänst som gör det enkelt för dig jämföra de elbolag som levererar el där du bor.

Nu behöver du inte betala för mycket för elen längre! Surfa in på Billig-el.org så får du hjälp att byta elbolag.

Comments are closed.